Kosár

A kosár jelenleg üres
Magánlakóházi élelmiszerelőállítás Jó Higiéniai Gyakorlata AKTUALIZÁLVA 2012 dec.
2013. január 02.
Elkészült a 2012-évi aktualizálása a a "Zömében a saját gazdaság elsődleges termelésén alapuló értékesítés céljából kisléptékű magánházi élelmiszer előállítás és értékesítés, Jó Higiénia Gyakorlat útmutató" tervezetnek. A 2013 aktualizálást a tartósítószerek jelölésével egészítettük ki.
Benne: Kistermelői dokumentáció lista mintákkal, cimkézés, jelölés, higiéniai jó gyakorlat termékcsoportokként.
Az Útmutató 2012. decemberi frissítését a módosult jogszabályoknak megfelelően a Védegylet Egyesület megbízásából a “Svájci és magyar alulról szerveződő civil szervezetek szövetsége az autonóm helyi gazdaságfejlesztés támogatására” pályázat keretében készült.
Kapcsolódó állományok
Bejelentkezés
RSSfeliratkozás