Kosár

Üres
A kosár jelenleg üres

Szavazás - Korábbi szavazások

Helyeselné-e ha gyermeke falusi életmód iskolaprogramban venne részt (gyakorlati foglalkozásokkal: kapálás, trágyázás, állatgondozás, ház körüli munkák...)?
Igen, nagy szükség lenne arra, hogy gyakorlati tudást szerezzenek, megtapasztalják a munka becsületét.(95%) Igen, jó lenne, de ez csak több napos program keretében lehet, s azt nem tudnánk kifizetni. (5%) Döntse el a gyerek.(0%) Nem, a mai világban nincs szükség ilyen tudásra.(0%) Nem, az én gyerekem ne végezzen ilyen alantas munkát. (0%)
Szeretné-e, ha a MOL benzinkút shopokban lenne HELYITERMÉK polc, az adott térségre jellemző kézműves termékekkel, tartós élelmiszerekkel, italokkal?
Igen NAGYON fontos lenne, az utazó ezen tárgyak közül is választhatna, marketing, és piaci lehetőség egyben!(97%) Igen, jó lenne, de drága termékek lennének, kicsi lenne a forgalom.(3%) Nekem mindegy(0%) Nem szeretném, a mostani, multi egyenszabvány termékekben nem valószínű, hogy csalódom. (0%) Nem, nincs is elég termék ehhez.(0%)
Szükségesnek tartja-e az élelmiszerek 25%-os ÁFA tartalmának csökkentését?
Igen, drasztikusan, mert így csökkenthető az élelmiszerek ára(17%) Igen, drasztikusan, mert így több hazai termék kerülhet a kereskedelembe, a fogyasztóhoz(67%) Igen, mérsékelten, mert így versenyképesebb lesz a hazai előállító(16%) Nem. Szükéseges ez a jelenelgi ÁFA tartalom(0%) Nem, sőt még az alanyi ÁFA mentességet is eltörölném(0%)
Vásárolna-e Ön régi/magyar/helyi/tájfajta vetőmagokat?
Igen többfélét is termékértékesítésre is(0%) Igen többfélét is magunknak(50%) Talán, függ a tulajdonságtól, kezelés igénytől, ártól(50%) Nem, meg vagyok elégedve a jelen kínálattal(0%) Nem, nem biztonságos(0%)

Bejelentkezés

RSS
feliratkozás