Kosár

Üres
A kosár jelenleg üres

Szélmalmi tájbolt /Nimfea

Védjeggyel rendelkezik: IGEN
 

 

Molnárház(5420 Túrkeve, Kisújszállási u. 58/a.)

 2010-ben az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program keretében – a Molnár-féle szélmalom II. felújítási ütemének végrehajtása mellett – nyílt lehetőségünk az idegenforgalmi célokat szolgáló Molnárház felépítésére.

Az épületben kialakított információs iroda a térség turisztikai szolgáltatásainak, szálláshelyeinek, kulturális/gasztronómiai programjainak, rendezvényeinek naprakész adatbázisával nyújt információkat a városunkba érkező látogatóknak, valamint e helyiségben fog működni a helyi/térségi termékek népszerűsítését és értékesítését segítő tájbolt is. Tervezett árukészlet: fazekastermék, fonottáru (vessző és kosáráru), hímzett textília, csomagolt helyi élelmiszer, méz, lekvár stb. (van egy kiadványunk „Kézműves mesterek” címmel; az ebben szereplők egy részével kapcsolatban vagyunk). A Molnárház másik helyiségében a hagyományos paraszti háztartás tárgyi eszközeit bemutató kiállítás kapott helyet. A Molnárház ökoturisztikai szolgáltatása: kerékpárbérlési lehetőség.

Terveink szerint a Molnár-féle szélmalom- és a Molnárház környéke többfunkciós idegenforgalmi központként – hagyományőrző programok helyszíneként, népi kismesterség-bemutatók, népművészeti alkotótáborok megrendezésére alkalmas közösségi térként – kíván funkcionálni.

 

Termékjellemzők

  • GMO mentes
  • Hozzáadott cukor mentes
  • Mesterséges adalék mentes
 
Mérték: 0
Mértékegység:
 

Kapcsolódó állományok

 
Termékkategória: Szolgáltatás
Alkategória: Biobolt

Bejelentkezés

RSS
feliratkozás