Kosár

Üres
A kosár jelenleg üres

Szoboszlai Csaba

Védjeggyel rendelkezik: IGEN
 
Település: Tivadar
Megye: Szabolcs-Szatmár-Bereg
Irányítószám: 4921
 
Telefon: 30/262-38-38; 30/487-49-89
E-mail:
 

 

A pihenésre és kikapcsolódásra vágyó családoknak, baráti társaságoknak ideális hely a Tivadar központjában fekvõ Tisza-Vendégház, mely 10 fõ befogadására képes 3 szobában (4,3,3), de kérésre pótágyakkal bõvíthetõ.
A nagyobbik 4 ágyas szoba téliesíthetõ, és külön zuhanyzó is tartozik hozzá, ezért a nyári szezonon kívül is lehetõség van vendégek fogadására. Minden szobában van Tv. A felújított parasztházhoz teljesen felszerelt korszerû nyitott nyárikonyha, zuhanyzó és impozáns udvar tartozik, ahol szabadtûzön való fõzésre is lehetõség nyílik.
 
 
A tágas udvar számos sportolásra ad lehetõséget, többek között pingpong, röplabda, tollaslabda és foci. Kisgyermekeknek hinta, mászóka és homokozó.
A korzón végigsétálva a Tiszapart kevesebb mint 200 m-re van. Közvetlen a ház mellett a töltés tetején kiépített kerékpárút található. Továbbá vállaljuk kenu, gyalog és kerékpártúrák szervezését is.
A Tisza közelsége miatt lehetõség adódik horgászásra is.
 
 
Vendégeinket a feledhetetlen szatmári szilvapálinkával, és igény szerint tájjelegû, házias ételekkel is kínáljuk. Az idelátogatók bepillantást nyerhetnek a hagyományos gazdálkodásba is.
 
2003 nyara óta teljesen átalakítva és megszépülve várjuk minden kedves eddigi és leendõ vendégünket, aki szívesen megismerkedne a Felsõ-Tiszavidék varázslatos szépségével.
 
Vendéglátó: a Szoboszlai család
 

Bejelentkezés

RSS
feliratkozás