Kosár

Üres
A kosár jelenleg üres

Schultz-Marinka Edit e.v.

Védjeggyel rendelkezik: IGEN
 
Település: Szolnok
Megye: Jász-Nagykun-Szolnok
Irányítószám: 5008
 
Telefon:
E-mail: toviskertem@gmail.com
 

Bio-homoktövist termesztünk, melyek felhasználásának főbb lehetőségei az alábbiak.

Immunerősítésre
A benne található értékes anyagoknak köszönhetően jelentősen erősíti az immunrendszert, s így fokozza szervezetünk ellenálló képességét.

C-vitamin tartalma magasabb sok, a köztudatban kiemelkedő C-vitamin forrásként számon tartott növényénél. Értékes forrása a B1-, B2-, B8-, E- és K-vitaminnnak, a szervezetünk kiegyensúlyozott működéséhez nélkülözhetetlen esszenciális zsírsavaknak (Omega-3,6,7,9). Az egészségmegőrzésben  mindenki számára hasznosnak bizonyul, gyerekeknek, időseknek, betegeskedőknek egyaránt.

Szív- és érrendszer karbantartására

Bizonyos tanulmányok szerint szerepet játszik az érfalak rugalmasságának növelésében, a szervezetünkben található káros, LDL koleszterin szintjének csökkentésében, s így az érelmeszesedés s a szívbetegségek kialakulásának megelőzésében.

A fiatalság megőrzésére
Antioxidáns hatású összetevőinek köszönhetően segít szervezetünk öregedését lelassítani. Ezt állítólag a benne található flavonoidok segítségével éri el, melyek hatékonyak a sejtek öregedésének mérséklésében.

A máj védelmére
Hatásos szervünk tisztításában, méregtelenítésében, sejtjeinek regenerálódásában és működésének javításában.

Megküzdés a súlyfelesleggel
Segít az anyagcsere fokozásában, s így a pluszkilók felszaladásának megelőzésében és leadásában, a szövetek feszességét, rugalmasságát is fokozza.

Az egészséges bőrért
Bizonyos kísérletek tanúsága szerint kedvezően hat a száraz, irritált bőrre, gyulladásgátló és a baktériumok elterjedését mérséklő hatása miatt jótékonyan befolyásolja a sebek gyógyulását is. Hámosító és gyulladáscsökkentő hatása szintén a sebek és bőrbetegségek gyógyulását segíti elő.

A sejtek védelmére

Kiemelten tárgyalják daganatgátló, sejtregeneráló hatását. Magas antioxidáns-tartalma hozzájárul a szervezetben lévő szabad gyökök megkötéséhez, gátolva a daganatok növekedését, illetve kialakulását. Rákos betegek terápiájában a homoktövis-készítményeknek ezért van fontos szerepe.

 

Bejelentkezés

RSS
feliratkozás