Kosár

Üres
A kosár jelenleg üres

Bakosi Attila

Védjeggyel rendelkezik: IGEN
 
Település: Nyársapát
Megye: Pest
Irányítószám: 2712
 
Telefon: (53) 389 559
E-mail: bakosineaniko@freemail.hu
 

Bakosi Attila 36 éves, nyársapáti lakos családi gazdálkodó vagyok. Kedvezőtlen adottságú nyársapáti homokon, 80 HA területen takarmánynövények termelésével foglalkozom. A megtermelt takarmány-növényeket 50-es létszámot számláló szarvasmarha állományommal feletetem. Az 50-es állományból 27 fejőstehén a többi növendék. A fejőstehenek napi tejét feldolgozom családommal, így értékesítem a ceglédi illetve az érdi piacokon (tej, túró, tejföl, vaj, gomolya, trappista, parenyica, eidami sajtok, joghurt) formájában.

Nyitva tartás:
Érd: Szombatonként 7-12 óra.
Cegléd: Kedd, Péntek, Szombat, Vasárnap: 7-12 óra.
A tejtermék gyártásból származó, környezetre veszélyes, viszont kiváló takarmányként szolgáló savót, a 30-as létszámú sertésállományommal etetem fel.
Ennek köszönhetően kiváló minőségű és ízű húst, illetve húskészítményeket állítok elő (kolbász, szalonna, disznósajt, kenőmájas, hurka formájában). 
A tej valamint hús feldolgozásához szükséges kistermelői feldolgozó helységekkel és engedélyekkel rendelkezem.
A képesítéseim is a gazdálkodásomat szolgálják, hiszen állategészség-őr technikus, tejtermékgyártói, és kereskedelmi boltvezetői végzettséggel rendelkezem. A gazdálkodás során törekszem  minőségi fejlődésre, hiszen csak így vehetem fel a versenyt a túlkínálattal szemben. Termékeim tartósító, állományjavító és hasonló "varázsszereket" nem tartalmaznak, csak természetes tartósítást használok (só, füst, vákuum, hűtés). Természetesen a füstölést is saját füstölőmben oldom meg a tájra jellemző akácfa fűrészporával.
Családi gazdaságunk gyakorlatilag a termőföldtől az asztalig kíséri végig, a tartósítószerektől mentes, kiváló minőségű, egészséges élelmiszerek kistermelői gyártását. 
Gazdaságomat fejleszteni szeretném, ha anyagi és egyéb lehetőségek engedik, hiszen rejtett álmaim közé tatozik, hogy gyermekeim jövőjét biztosítani tudjuk, illetve a család hagyományát megőrizzük.
 
Termékeim: hús és tejtermékek
 

Kapcsolódó állományok

Bejelentkezés

RSS
feliratkozás