Kosár

Üres
A kosár jelenleg üres

Zsámberger Szilvia

Védjeggyel rendelkezik: IGEN
 
Település: Cegléd
Megye: Bács-Kiskun
Irányítószám: 2700
 
Telefon: 30/393-97-12
E-mail: info@magyarhazilekvarok.hu
 

2003-ban vettünk Cegléd külső részén egy tanyát. Kezdetben saját magunk által elfogyasztott zöldségek, gyümölcsök megtermelése volt a cél. Egyre több és több zöldséget, gyümölcsöt termeltünk, majd a helyi piacon kezdtük árusítani portékáinkat. Az el nem adott termékeket elkezdtem feldolgozott formában elrakni a téli napokra, a család nagy örömére, különböző lekvárok, zöldségkrémek formájában.

A 2010-es kistermelői jogszabály révén lehetőséget kaptam, hogy a nagyobb közönségnek is kínáljam termékeimet, így 2011 tavaszán kezdtem el a kistermelői lekvárok készítését.
 
Ez a feladat, hogy tökéletes minőséget tudjak az üvegbe tenni, egy családi vállalkozássá alakult. Férjem, Marci vállalta az egyik legfontosabb feladatot, az értékesítést. Gondoltunk egy nagyot, és leszállt a kamionról, hogy megmutassa a ceglédi közönségnek lekvárjainkat. A helyi közönség nagy örömmel fogadta a hagyományos, házi eljárással készült, a régmúlt időket felidéző ízeket. Ezért gondoltuk, hogy szélesebb körben is megismertetjük munkánk gyümölcsét, és Web áruház formájában kínáljuk termékeinket a nagyobb közönségnek.
 
Mivel a főzés a kedvenc hobbim, így különleges, fantázia lekvárok is születnek, ilyenek például a diólekvár, csokoládés mogyoró lekvár, vagy a mákos alma….stb.
 
A zöldségkészítmények közül a házi szárított vegyes zöldség nagy sikernek örvend, 100 % zöldséget tartalmaz, só és tartósítószer mentes.
 
Ismerje meg termékeinket, tiszteljen meg bizalmával!
 
Zsámberger Szilvia
 
 
 

Kapcsolódó állományok

Bejelentkezés

RSS
feliratkozás