Kosár

Üres
A kosár jelenleg üres

Studium Effektive Kft

Védjeggyel rendelkezik: IGEN
 
Település: Budapest
Megye: Budapest
Irányítószám: 1085
 
Telefon: 30/857-15-41
E-mail: studium-net@t-online.hu
 

 

A Studium Effektíve Oktatóközpont alapításának éve 1989. Mûködésének elsõ idõszakában kifejezetten Gordon tréningeket tartott. Az utóbbi években az igényeknek megfelelõen képzési skálája nagymértékben bõvült, fejlõdött. Cégünk nagy hangsúlyt fektet programjai fejlesztésére és trénerei folyamatos képzésére, hogy aktuális és versenyképes kínálattal álljon partnerei rendelkezésére.
 
Megrendelõinknek kétféle igényét igyekszünk teljesíteni hatékonyságuk növelése érdekében.
 
1. Távoktatásos forma
 
A piaci verseny és a változó jogszabályok terhei mellett nehéz elvonni a munkatársakat a napi munkától, ezért ajánljuk a vállalati belsõ oktatás távoktatásban rejlõ lehetõségeit. A nagyvállalati környezet ehhez kedvezõ informatikai kultúrával és eszközellátottsággal rendelkezik, továbbá számtalan elõnyét már ismeri. Távoktatásban, egyetemi képzésben 7 éves tapasztalattal rendelkezünk.
 
2. Tréningforma
 
Mit tanítunk?
 
Olyan kapcsolati modellt és hatékony készségtárat, melynek filozófiája a vesztes nélküli kapcsolatvezetés, elemei pedig a kommunikációelmélet, a konfliktuskezelés és az önismeret. Mindezen készségek ismeretében a munkatársak képesek a változások tükrében megfelelni az új kihívásoknak, tudatos, magabiztos tervezéssel alakíthatják szervezetük jövõképét, és hatékonyan oldják meg problémáikat és konfliktusaikat. Elsajátíthatják annak képességét, hogy viselkedésükkel hogyan erõsíthetik saját csoportjuk tartósságát és fejlõdését. Megtanulhatják a professzionális meghallgatás készségtárát. Felismerik és kezelni tudják az eltérõ kapcsolati készségeket igénylõ helyzeteket. A tréning eredményeként az önbizalom, önértékelés, motiváció erõsödik, képessé válik a csapatmunkában a helyzetfelismerésre. Képzéseinket Thomas Gordon, Eric Berne és Abraham Maslow világhírû pszichológusok elméletének alkalmazásával tizenkét éves tapasztalattal csiszoltuk tréningen tanulható formává. Ebben a munkában segítõink voltak a kaliforniai Gordon Intézet munkatársai, és a párizsi Tranzakcióanalízis Központ pszichológusai. A tréningjeink azzal az egyedülálló adottsággal emelkednek ki a hasonló programok közül, hogy az itt nyert tanulási tapasztalatok a hitelesség vállalhatóságáról és elõnyeirõl gyõzi meg a résztvevõket.
 
Milyen célok megvalósítását segítjük?

1) az önismeret fejlesztése a kapcsolatvezetésben

2) az eltérõ kapcsolati készségeket igénylõ helyzetek adekvát felismerése

az erõszakmentes, vesztes nélküli konfliktuskezelés

3) a személyes és csoportigények agressziómentes érvényesítése

4) team-építés és kapcsolati készségfejlesztés a hatékonyabb együttmûködés kialakítására

5) a vezetõi szerepelvárásoknak való megfelelés, az EQ fejlesztés elsajátítható a professzionális meghallgatás készségtára

6) a saját tûrésküszöb tudatosítása és agressziómentes elfogadtatása

 

Szálláslehetőségünk: Cseresznyevirág Vendégház Nagykörűben

 
 

Kapcsolódó állományok

Bejelentkezés

RSS
feliratkozás