Kosár

Üres
A kosár jelenleg üres

Suttogó ÍZMŰHELY Nagykörűben

Mégsem várunk a jövő évre …tettekre fel… és természetesen újra levendula és beindul a Suttogó ÍZMŰHELY!

A levendula adta az alapötletet a befőzéshez, de egy kicsit elkalandoztunk a levendulán túlra is!
 
A KÍNÁLAT:
 
Almás sütőtök gyömbérrel
Paprikalekvár
Levendulás hagymalekvár kakukkfűvel, rozmaringgal
Sült fokhagyma, rozmaringos olíva olajban
 
Selymes puhaságúra, szinte krémszerűre sül a fokhagyma. Megmarad az íze, az aromája, de sokkal lágyabb, nem olyan bántó, mint a nyersé. Reggelire pirítóssal, mindenféle húsok mellé...és nem utolsó sorban a vámpírok ellen is tökéletes. :) A rozmaringos olíva olaj külön is felhasználható!
 
Újra zöldséget sütünk… kápia paprikát. Finom édes marad a sütés után is. A színe fantasztikus, az ízéről nem is beszélve. Igazi édesség. 
 
Provence-i hagymalekvár: vöröshagymából készül méz, kakukkfű, rozmaring és levendula hozzáadásával. Az íze leírhatatlan, meg kell kóstolni, különleges fűszerezésű. 
 
Igazi őszi csemege: almás, gyömbéres sütőtök. Egy francia receptet dolgoztunk át, magyarosra. Sütőtök, gyömbér és narancs helyett alma. Majd jön a narancsos is, ha szezonja lesz, addig a csodálatos szabolcsi alma a kísérő.
 
További információ és kostoló: Suttogó Étterem és Lovasudvar, Nagykörű 
 
Mivel várjuk Önt: rendezvény, lovasiskola, Angol nyelv, Bemutató, Kóstoltatás
 

Kapcsolódó állományok

 
 
Kategória: Élelmiszer feldolgozás

Bejelentkezés

RSS
feliratkozás