Kosár

Üres
A kosár jelenleg üres

Vendéglátás Tájházban (Nagykörű)

Szolgáltató: Goral Kft., Nagykörű
  • A Tisza menti kistelepülésen visszaidézheti a falu és a vidék varázslatos hangulatát . Az 1996-ban létrehozott tájház egy 100 éves parasztházban lett kialakítva ahol múzeum és helytörténeti kiállítást tekinthetnek meg. Megismerheti a régi idők emlékeit és hagyományait. Hatvanöt férőhelyes borozónkban csoportos rendezvényeket előadásokat tartunk.
  • Ide látogató vendégeinknek helyi alapanyagok felhasználásával hagyományos falusi ízeket ajánlunk. Megkóstolhatják kemencés ételeinket, elfelejtett pásztor különlegességeinket, bográcsban. és a helyi cseresznyés specialitásokat.
  • A létesítmény a falu közepén helyezkedik el gondozott parkkal amely kerékpáros és gyalogos túraközpont pihenő állomása is. Százhúsz férőhelyes szabadtéri fedett csűrűnket népiesen rendeztük be. Kellemes nyári esték, rendezvények, esküvők szinhelye lehet.. Vendégszobáink kényelmesen berendezett, meghitt pihenést biztosítanak vendégeink részére.
  • Szolgáltatásaink folyamatosan bővülnek, például; őshonos állatainkat tanya látogatással egybekötött kiránduláson tekinthetik meg és sajtkóstolón vehetnek részt. Gyalogos és kerékpáros túra központként, vezető segítségével fedezhetik fel a tisza árterét és a falu szépségeit. Saját tájboltunkban helyi termékeket és kézműves árukat vásárolhatnak.
  • Kézműves műhelyünkben iparművészek segítségével kipróbálhatják népi mesterségeinket; nemezelés, csipkeverés, fazekasság, börmíves, kosárfonás, csuhézás. A napjaink divatos technikáit is elsajátíthatják; dekopázs, üveg- kerámia festés, selyem festés, gyöngyfűzés. Az itt tartózkodó vendégeinknek frissítő időtöltést nyújt a Tisza homokos partján elhelyezkedő szabad strand.

http://www.tajhaznagykoru.hu/

http://www.cseresznyefalu.hu/

 
Mivel várjuk Önt: rendezvény, Angol nyelv, Bemutató, Kóstoltatás, Kézművesség
 

Kapcsolódó anyagok

Kapcsolódó állományok

 
 
Kategória: Vendéglátás

Bejelentkezés

RSS
feliratkozás