Kosár

Üres
A kosár jelenleg üres

Marica Vendégház

 

Vendégházunk 4 férõhelyes, két egymásba nyíló szobával és fürdõszobával. A kert végénél folyik a Szamos, érdemes egy sétát tenni és a volt Révháznál egy kicsit megpihenni, a víz folyásában gyönyörködni.
A Túr partján a falu végén található a Pálinkafõzde, ahol az Panyolai Elixí többszörösen díjnyertes pálinkáit kóstolhatják végig.
Kerékpározhatnak a gáton, k
irándulhat lovasfogattal, megnézhetik az "Ócsi" legelõn a szürkemarhát, és a gyönyörködhet a 3 folyó - Tisza, Szamos, Túr - torkolata alakította szatmár-beregi tájban.
Amennyiben kérik a vidékre jellemzõ házi finomságokat is megkóstoltatom Önökkel.

A táj minden évszakban szép. Csendes nyugodt a vidék. Jöhet csak úgy pihenni vagy jókat kirándulni, a vidék értékeit megcsodálni. Vizeinken vízitúrázni, fürödni, a palajon napozni, õsszel nemtudom szilvából lekvárt fõzni, szalmával perzselt falusi disznótorost kóstolni. Mulatozhatnak kedvükre akár a házigazda citerazenéjére.
Csoportok érkezése esetén Panyola 40-50 fõt is el tud helyezni a Falusi Vendégházakban, szervezésének lebonyolítását teljes mértékben vállaljuk, részükre, hakérik a helyi Hagyományõrzõ Nyugdíjas Csoportés a Citerazenekar a hétköznapjainkba varázsolja régmúlt eseményeit.

Programok

-Panyolai Elixír fõzdelátogatás, kóstolással
-Kerékpártúra
-Túrázás
-Kenuzás, Tutajozás, Hajózás
-Horgászás-Vadászat
-Állatlátogatással egybekötött falusi udvarlátogatás
-Sátorozás
-Bográcsolás
-Lekvárfõzés-Helyi piac
-Hagyományos disznótoros akár otthonkában jambóval (csoportoknak)
-Hagyományõrzõ Nyugdíjas Csoport és Citerazenekar szórakoztathatja a csoportokat

Rendezvények:
-Farsang
-Határmenti Világzenei Fesztivál
-Szatmári rendezvénysorozat(augusztus)

 
Ár: 2500 Ft/fő/éj - nyáron; 3000 Ft/fő/éj - Télen


Szolgáltatások: Bográcsozás, Állattartás, Disznóvágás, Sportszer kölcsönzés, Kóstoltatás, Gyermekfelügyelet, Főzőhely, Hűtő, Internet
 

Kapcsolódó állományok

 
 
Kategória: Vendégház
Alkategória: Falusi

Bejelentkezés

RSS
feliratkozás