Kosár

Üres
A kosár jelenleg üres

Keceli Meggyfesztivál

Rendezvény dátuma: 2011. június 10. - 2011. június 11.
Helyszín: Kecel
 

Szakmai konferencia, kiállítás, koncertek, meggymag távköpő bajnokság, kézművesség, meggybor-verseny, sok-sok játék várja az érdeklődőket!

Szakmai konferencián várhatóan hasznos információkhoz juthatnak a résztvevők a meggy termesztésével, növényvédelmével, értékesítésével kapcsolatban. A Meggyfesztivál fővédnöke, Font Sándor.
Kiállítások és természetesen színvonalas koncertek is várják a látogatókat.

JÁTSSZ TE IS A MEGGYFESZTIVÁL 2011 ÉS A MAGYARTÓL VEDD A MAGYART! OLDAL KÖZÖS PROMÓCIÓS SORSOLÁSÁN!
Nyeremények: 5 x 20 liter (4 darab 5 literes) 100 %-os meggylé.

Napközben kézműves és egyéb foglalkozások lesznek arcfestéssel, lepényevő versennyel és különböző népi játékokkal . Ismét lesz meggymag távköpő bajnokság, csocsó- és darts bajnokság, csettegő verseny, vízi foci, a helyi borászok pedig meggyboraikkal versenyezhetnek. (A meggybor-versenyre nevezni 2 palack bor leadásával lehet május végéig a Fresh Fruit TÉSZ telepén. A csettegőversenyre szintén itt lehet előnevezni.)

Meggyfesztivál Bringatúrán idén két távon indulhatnak a bátor vállalkozók: a rövidebb 30 km-es Kecel – Kiskőrös – Soltvadkert – Kecel távon, illetve a 144 km-es Kiskunhalas – Jánoshalma – Kalocsa túlélőtúrán.  A rövidebb túrán bárki indulhat, aki nem ijed meg egy-két óra biciklizéstől, nem verseny lesz, de a végén mindenki kap emléklapot és egy szeletet a Városi Múzeum kemencéjében sült meggyes pitéből.

A látogatók két napon át megkóstolhatnak számos terméket, amely meggyből készül: meggysört, meggybort, meggypálinkát… És persze friss meggyből sem lesz hiány! A Meggyfesztivál 2011. június 10-11-én a keceli piactéren várja a látogatókat 0-tól 100 éves korig. További információk, részletes program a rendezvény honlapján (www.meggyfesztival.hu)!

Bővebben még itt: http://www.veddamagyart.info/szorakozas/670-meggyfesztival-2011-megint-megerik-a-meggy

 
Szervezők:
 
Kategória: Fesztivál, MINDEN RENDEZVÉNY

Bejelentkezés

RSS
feliratkozás