Kosár

Üres
A kosár jelenleg üres

Tegyünk a sokféleségért! Tájfajta fórum

Rendezvény dátuma: 2011. február 25. - 2011. február 26.
Helyszín: Szeged
 

A fórumsorozat olyan európai gazdálkodói csoportok és civil szervezetek éves szakmai találkozója, amelyek az agrobiodiverzitással, mezőgazdasági növények sokféleségével foglalkoznak

Helyszín: Szegedi Tudományegyetem, Kongresszusi Központ, Szeged, Ady tér 10.

A fórum 2011-ben – hazánk uniós elnöksége alatt – Magyarországon, Szegeden, kerül megrendezésre. Az esemény központi témáját az agrobiodiverzitás megőrzéséhez, fenntartható használatához és fejlesztéséhez fűződőgazdálkodói jogok adják.

Várjuk a fórumra a magyarországi és európai gazdálkodókat, kertészeket, vetőmagforgalmazó kisvállalkozásokat, génbankok munkatársait, nemesítőket és kutatókat, tájfajtákból készült termékek előállítóit, civil szervezeteket, helyi közösségeket és lakossági csoportokat. Mindazokat várjuk, akik konkrét kezdeményezéseket terveznek vagy működtetnek az agrobiodiverzitás területén.

Reményeink szerint a magyarországi helyszín lehetőséget nyújt több hazai és a közép-kelet európai kezdeményezés találkozásához.

25-én szombaton: I. Szegedi Magbörze. 9-13 óráig a mars téri piac nagycsarnokban. Részletek még: http://www.liberate-diversity-hungary2011.org/hu/program/

Szervezők

- ESSRG

- Védegylet

Bővebben: www.liberate-diversity-hungary2011.org/hu

 
Szervezők:
 
Kategória: Konferencia, fórum

Bejelentkezés

RSS
feliratkozás