Kosár

Üres
A kosár jelenleg üres

Sütőtökfajták értékelése beltartalmi összetevőik alapján

2012. november 02.
Sütőtökfajták értékelése beltartalmi összetevőik alapján

Budapesti Corvinus Egyetem/ Élelmiszertudományi Kar/ Konzervtechnológiai tanszék/ Tartósítóipari technológia és minőségügy szakirányon, Balogh Levente/ hallgató szakdolgozatának vizsgálati eredményeit a szerző hozzájárulásával most rövidítve közre adjuk.

A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat vidéki örökség szakosztálya programjai sorába vette a Közösségi Tanulókert Hálózat a tájfajtáink megőrzéséért, a közösségi tudás átadásáért, a közösségi tevékenységek újjáélesztéséért programot, s ennek kapcsán örömmel értesültünk egy, ennek fontosságát is alátámasztó szakdolgozati eredményről, mely eredményt a szerző hozzájárulásával most rövidítve közre adjuk.

A cikk grafikonokat tartalmaz, ezért a kapcsolt állományból tölthető le.

Budapesti Corvinus Egyetem/ Élelmiszertudományi Kar/ Konzervtechnológiai tanszék/ Tartósítóipari technológia és minőségügy szakirány

Balogh Levente/ hallgató

A szakdolgozat címe: Sütőtökfajták értékelése beltartalmi összetevőik alapján

Témavezető: Stégerné dr. Máté Mónika

Tanszéki felelős: Stégerné dr. Máté Mónika

Budapest, 2009. november

 

Kapcsolódó állományok

Bejelentkezés

RSS
feliratkozás