Kosár
A kosár jelenleg üres
Sütőtökfajták értékelése beltartalmi összetevőik alapján
2012. november 02.Budapesti Corvinus Egyetem/ Élelmiszertudományi Kar/ Konzervtechnológiai tanszék/ Tartósítóipari technológia és minőségügy szakirányon, Balogh Levente/ hallgató szakdolgozatának vizsgálati eredményeit a szerző hozzájárulásával most rövidítve közre adjuk.
A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat vidéki örökség szakosztálya programjai sorába vette a Közösségi Tanulókert Hálózat a tájfajtáink megőrzéséért, a közösségi tudás átadásáért, a közösségi tevékenységek újjáélesztéséért programot, s ennek kapcsán örömmel értesültünk egy, ennek fontosságát is alátámasztó szakdolgozati eredményről, mely eredményt a szerző hozzájárulásával most rövidítve közre adjuk.
A cikk grafikonokat tartalmaz, ezért a kapcsolt állományból tölthető le.
Budapesti Corvinus Egyetem/ Élelmiszertudományi Kar/ Konzervtechnológiai tanszék/ Tartósítóipari technológia és minőségügy szakirány
Balogh Levente/ hallgató
A szakdolgozat címe: Sütőtökfajták értékelése beltartalmi összetevőik alapján
Témavezető: Stégerné dr. Máté Mónika
Tanszéki felelős: Stégerné dr. Máté Mónika
Budapest, 2009. november
Kapcsolódó állományok
Bejelentkezés
RSSfeliratkozás