Kosár

Üres
A kosár jelenleg üres

ÖKO ŐSTERMELŐKET KERESNEK MAGYARORSZÁGI ÉTTEREMBE

2012. október 09.
ÖKO ŐSTERMELŐKET KERESNEK MAGYARORSZÁGI ÉTTEREMBE

Talán kevesen tudják, hogy van Budapesten a Parlament szomszédságában egy étterem, mely tavaly decemberi megnyitásával nem kisebb célt tűzött ki, mint hogy - lehetőleg mindenféle kompromisszum nélkül - 100%-osan egészséges ételekkel kínálja az oda betérő vendégeket.

 

Az étterem ételei és italai mind - mind cukor-, mesterséges édesítő-, mesterséges színezék-, és egyéb mesterséges adalékanyagoktól; illetve glutén és mindenféle állati eredetű alapanyagoktól mentesen készülnek zöldségekből, gyümölcsökből és magokból úgy, hogy csak és kizárólag 41°C alatti hőmérsékleten vannak hőkezelve, így védve meg minden értékes tápanyagát; vitamin-, ásványi-, nyomelem- és életerő enzim tartalmát azoknak.
Az étterem fontos szempontja, hogy minél több ételalapanyaga származzon hazai ökogazdálkodásból, hiszen a Mannatural étteremben dolgozók alapvetően környezettudatosak is.
Az étterem szeretne kapcsolatot létesíteni olyan öko őstermelőkkel, házi ökokertészekkel, akik a fenti szempontokat figyelembe kívánják venni, mikor eladásra; felhasználásra kínálják biokertjeik féltett kincseit!
Bővebben:
Révász Péter Vijaya chef  
Budapest, V. kerület, Garibaldi u. 5.

Bejelentkezés

RSS
feliratkozás