Kosár
A kosár jelenleg üres
Megjelent a Magyar Konyha nyári, dupla száma!
2012. július 03.Július-augusztusi dupla szám fő témája a Tisza és a Balaton. A Tisza gasztronómiájának feltérképezése során fantasztikus kincsekre bukkanhat az olvasó. Négy régióra osztva, a Tisza magyarországi szakaszán megkeresték a legizgalmasabb helyeket, termelőket, csárdákat, beszélgettek halásszal, révésszel és tokaji borásszal. A magazinnak a SZÖVET is segített a felderítésben! TARTALOMBÓL:
Kunsági konokság
A Tisza-tó Turisztikai Nagykövetének idén a Csík Zenekart választották. Interjú Csík Jánossal, a Csík Zenekar vezetőjével
A Tisza-part
Tolcsva, Tiszatelek, Tiszacsege, Poroszló, Szolnok, Nagykörű, Algyő, Szeged. Halászcsárdák, éttermek, halsütők. Több mint negyven oldal a Tisza gasztronómiájáról. A legjobb éttermek, halsütők a Tisza partján. Beszélgetés egy tiszai halásszal és egy révésszel. Korhely halászlé a Tiszacsegei halászcsárdából.
Forrás: www.magyarkonyhaonline.hu
Bejelentkezés
RSSfeliratkozás