Kosár

Üres
A kosár jelenleg üres

Helyi Termelői Piacok könnyített higiéniai követelményei engedélyeztetésnél, működtetésnél

2012. június 19.
Helyi Termelői Piacok könnyített higiéniai követelményei engedélyeztetésnél, működtetésnél

Június 11-től hatályos az új, könnyített helyi termelői piacokra vonatkozó higiéniai jogszabály (51/2012. (VI. 8.) VM). Már nem kell vásárcsarnoki szintű engedélyeztetési dokumentáció, infrastruktúra a vidéki termelői piacokon!

Jogsegély menüpontunkban közre bocsájtjuk a könnyített Helyi Termelői Piac higiéniai előírásainak első olvasati útmutatóját.

Előrebocsájtjuk, hogy az, hogy mi a megfelelően higiénikus, mi a megfelelő számú… azt a piac Jó Higiéniai Útmutatójának kell meghatározni, és azután azt biztosítani. Ezen útmutatót terveink szerint, hatósági szakember segítségével őszre elkészítjük, addig is kérjék ki a helyileg illetékes állatorvos véleményét, illetve irhatnak nekünk az info@elotisza.hu emailcímre.
Weboldalunkon folyamatosan jogsegélyt működtetünk. Az ÚTMUTAÓ ITT LETÖLTHETŐ:  http://www.elotisza.hu/jogsegely/2012/06/19/helyi-termeloi-piacok-konnyitett-higieniai-kovetelmenyei-engedelyeztetesnel-mukodtetesnel

Útmutatónk a Védegylet Egyesület megbízásából a “Svájci és magyar alulról szerveződő civil szervezetek szövetsége az autonóm helyi gazdaságfejlesztés támogatására” pályázat keretében készült. Letölthető a lenti kapcsolt állományból.

 

A rendelet letölthető:

http://www.kormany.hu/download/f/e5/90000/MR_2012_051_%28VI_8%29_VM_rendelet.pdf

Bejelentkezés

RSS
feliratkozás