Kosár

Üres
A kosár jelenleg üres

Új mozgalom: "Állj a magyar ízek mellé"

2012. február 23.
Új mozgalom: "Állj a magyar ízek mellé"

Március 9. és 11. között harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Kézműves Ízek Vására a Millenáris B. csarnokában.

 

Az eseménnyel kapcsolatban több újdonságról számoltak be a szervezők szerdai sajtótájékoztatójukon.
Az első két Vásár sikere után az idei esztendőben újdonságokkal, újításokkal próbálja fenntartani az érdeklődést, és növelni a rendezvény presztizsét a Kézműves Magyar Ízek Kft. Az "AMC" és a privát szférát képviselő kereskedelmi vállalkozások támogatásának köszönhetően a kiállítók változatlanul "helypénz" fizetése nélkül vehetnek részt a rendezvényen. Korábban több kritika érte a szervezőket, hogy az 1900 forintos belépő ellenében gyakorlatilag nem kapott szolgáltatást a rendezvény közönsége. Nos, a márciusi belépőjegy összege teljes egészében levásárolható lesz a Kézműves Magyar Ízek márkaboltjaiban - mondta el Pap Krisztián, a szervező cég cégvezetője., aki hozzátette, hogy a harmadik esemény megszervezése immáron száz fős stáb folyamatos előkészítő munkáját igényelte.
 
A többesszám használata is indokolt, mert a cégvezető szavai szerint a tavaly októberben megnyitott első raktár és márkabolt után rövidesen Szegeden és a ferencvárosban is megvásárolhatók lesznek a legsikeresebb termékek, elérhetővé válnak a Millenárison megismert kézműves ízek.
 
Az idén nem termékcsoportok szerint kerülenk elhelyezésre a standok, régiók szerinti bontásban ismerkedhetünk az árúcikkekkel. A hét hazai régió (Dél-Alföld, Dél-Dunántúl, Közép-Dunántúl, Észak-Magyarország, Közép-Magyarország, Észak-Alföld, Nyugat-Dunántúl) mellett négy határon túli magyar terület is képviselteti magát, igaz, a Felvidék és Kárpátalja csak egy-egy, Délvidék pedig három termelővel.
 
A magyarországi és határon túli magyar régiók szerint berendezett 5000 íz mellett, a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság is képviselteti magát a budapesti Millenárison március 9-11. között. A látogatók az NFH standjánál termékeket ajánlhatnak a Nemzeti Fogyasztói Termékkosárba, valamint a helyszínen jelenlévő szakértőkkel általános fogyasztói problémákat is megvitathatnak. Mindezek mellett a Kézműves Magyar Ízek elindította az "Állj a magyar ízek mellé!" mozgalmat is, amelyhez a facebook-on lehet csatlakozni.
 
"A mozgalommal, és azzal, hogy a rendezvény mellé álltunk, fel szeretnénk hívni a figyelmet arra, hogy a hazai termékek között is megtalálható a legmagasabb kézműves minőség" - mondta Csákiné dr. Gyuris Krisztina, a Nemzet Fogyasztóvédelmi Hivatal főigazgató helyettese. Hozzátette, személy szerint számára azért is kedves a rendezvény, mert "amióta az eszemet tudom, szeretem a vásárokat, keresem a minőségi alapanyagokat"
 
 

Bejelentkezés

RSS
feliratkozás