Kosár

Üres
A kosár jelenleg üres

Együttműködés a „Márminálunk” Organikus Delikátesz programmal – FELHÍVÁS!

2012. február 22.
Együttműködés a „Márminálunk” Organikus Delikátesz programmal – FELHÍVÁS!

2011. decemberében együttműködésbe léptünk a Harmónia Delikátesz Kft. vezetőivel, hogy partnerségben, egymás munkáját és céljait segítve a helyi termékek ismertségét és elfogadottságát növeljük közös erővel.

 

A „Márminálunk” Organikus Delikátesz célja, hogy segítsen megteremteni a kapcsolatot az egyes vidéki régiókban működő gazdasági társaságok, őstermelők, helyi termelők, valamint a fővárosi fogyasztó közönség között, mely által – egyenlőre Újpesten, majd a fővárosban is – közvetlenül elérhetővé válnak a vidék hagyományos, egészségmegőrző, organikus ízei, illetve hagyományőrző programjai, ismertebbé válnak a vidéki térségek helyi termékei és hagyományőrző kultúrája.
 
 
Ennek megfelelően féléves váltásban egy-egy magyarországi tájegység mutatkozik be sajátos ízvilágával, termékeivel, kultúrájával, a helyi fiatal művészeknek megjelenési lehetőséget biztosítva (pl. természetfotó kiállítás, kortárs festők művei, fotósok utazásos filmvetítései, stb.)
A Delikátesz leendő vevői olyan magánszemélyek, akik nyitottak és érdeklődők a témák iránt. Nem csak a helyi lakosokat kívánja a Kft. megcélozni tevékenységével, hanem – a kezdeményezés egyedülálló voltára tekintettel – az egész fővárosból illetve az agglomerációból (Fót, Dunakeszi) vár érdeklődőket.
 
 
A Delikátesz nyitvatartása támogatja a hétvégi programok ide szervezését, illetve egy kis színt víve a kora reggelekbe, reggelizőként is kiszolgálná a vevőket.
 
 
A Közép-Tisza-Zagyva Vidékfejlesztési Egyesület is tám! ogató le velet adott e programhoz, s a régió más egyesületeit is bevonva egyre többen küldik meg támogató levelüket, melyben az egyesületek vállalják pl. hagyományőrző ételkóstoló, kézműves foglalkozások, stb. szervezését.
A „Márminálunk” Organikus Delikátesz a IV. Kerületben a Lebstück Mária u. 10. számban, 73 m²-en fogja várni a leendő partnereket és vevőket. Az üzlethelység bővítése jelenleg zajlik, a terveztt nyitás 2012. május közepe.
 
Kedves Helyi terméket előállító Partnereink, Helyi Termelők!
 
 
Amennyiben érdeklődnek a kezdeményezés iránt, kérjük, keressék irodá nkat bizalommal, segítjük a kapcsolatfelvételt, a hagyományőrző ételkostolók, termékbemutatók összeszervezését, kézműves foglalkozások rendezését és minden vidékfejlesztéshez illeszkedő ötletet. Célunk, hogy térségünk ismertségét növelve a helyi termékek piacát bővítsük, hogy közös erővel a fogyasztók tudatos gondolkodását pozitív irányba változtassuk: a hazai, helyi terméknél nincs jobb! Elérhető árakon, megfelelő és megbízható, hazai minőséget szeretnénk bemutatni térségünkből, várjuk szíves érdeklődésüket, együttműködésüket!
Érdeklődni és egyéb információ: Közép-Tisza-Zagyva Vidékfejlezstési Eegyesület/LEADER Iroda: 56/584-009, e-mail: ktzve1@gmail.com

Bejelentkezés

RSS
feliratkozás