Kosár

Üres
A kosár jelenleg üres

A termelotol.hu friss hírei

2012. január 09.
A termelotol.hu friss hírei

 

Keres-kínál
Gyakornokokat keresünk!
Sikertörténeteket várunk!

 

5 tonna minősített bio zab eladó! Érdeklődni lehet: kapcsolat@termelotol.hu
 
Medvehagyma palántát keresünk! Visszajelzéseket a kapcsolat@termelotol.hu címre várunk.
 
Gombát keresünk szlovén partner részére! Szlovén partner keress kb. 5 tonna gombát, maximum 35 mm-es kalapátmérővel. Visszajelzéseket a kapcsolat@termelotol.hu címre várunk.
 
***************************
Termelői húsvéti sonka akció!
Szeretnénk, ha idén jó minőségű, egészséges termelői sonkát, füstölt hús árut tudnánk közvetíteni a www.termelotol.hu látogató, olvasói részére, a lehető legkedvezőbb áron. Tudjuk, hogy a jó minőségnek ára van, de abban is hiszünk, hogy ha sok megkeresést tudunk közvetíteni, akkor kedvezőbb feltételekkel adhatóak a termékek. Keressük azokat a termelőket, akik részt vennének a termelőtől.hu húsvéti akciójában. A jelentkezéseket a kapcsolat@termelotol.hu címre kérjük eljuttatni. A levélben kérjük feltűntetni, hogy milyen készlet áll rendelkezésre és milyen áron, hol vehető át a termék, Budapestre milyen mennyiség eladása esetén szállít. Természetesen a húsról, elkészítési módjáról is kérnénk egy leírást.
 
*****************
 
Gyakornokokat keresünk!
 
Ha szeretsz és tudsz is írni, és szívesen kipróbálnád magad újságíróként, várjuk jelentkezésedet, legyél Te is a termelőtől.hu szerzője, olvassák a Te írásaidat is weboldalunkon, hírleveleinkben és a Facebookon!
 
Az alábbi témakörökben keresünk jelenleg gyakornokokat:
 
vidéki élet, hagyományok,
termelői termékek készítése, receptek,
kiskerti növények termesztése, ápolása,
turizmus, vidékfejlesztés, településmarketing,
termékfejlesztés, csomagolás, branding.
Jelentkezni önéletrajzzal és a témakör megjelölésével a  kapcsolat@termelotol.hu e-mail címen lehet. 
 
******************
A www.termelotol.hu oldal már a 2 éve működik. 2 éve kereshetnek termelőket látogatóink adatbázisunkban, hogy felvehessék velük a kapcsolatot.
Az oldal látogatottságát, a hírlevélre feliratkozottak és  a regisztrált termelők számát ismerjük, de nem tudjuk milyen megkeresések, milyen üzletek kötettek az oldalunk segítségével.
 
Sikertörténeteket keresünk
Várjuk mindazok visszajelzését, akik a termelőtől.hu oldal segítségével találtak vagy adtak el termékeket. Egy rövid leírást szeretnénk, amit - név nélkül természetesen - megosztanánk másokkal is, hogy lássák, milyen előnyökkel jár az adatbázisunkban történő részvétel, és természetesen mi is szeretnénk látni, miért is dolgozunk nap, mint nap.
 
További ötletek
Tele vagyunk ötletekkel a termelőtől.hu oldal továbbfejlesztésével kapcsolatban, de szeretnénk a Te véleményedet is kikérni.
Te miért látogatod az oldalunkat? Mit szeretnél látni rajta? Mi az amivel segíthetnénk?
 
A sikertörténeteket és az ötleteket a kapcsolat@termelotol.hu e-mail címre várom.
 

Bejelentkezés

RSS
feliratkozás