Kosár

Üres
A kosár jelenleg üres

Állás lehetőségek

2011. november 02.
Állás lehetőségek

A termelőtől.hu munkatársat és gyakornokot keres

A 2009-ben indult a Termelőtől.hu egy termelői adatbázis. Célunk a lehető legtöbb hazai termelő elérhetőségét összegyűjteni és kereshetővé tenni, hogy akik szeretik a gyerekkort idéző régi ízeket, könnyen megtalálják a lakóhelyükhöz legközelebb eső termelőt. Ma már majdnem 20 000 látogatónk van havonta, több mint 3750 Facebook rajongónk, közel 2000 hírlevél olvasónk, s rengeteg elkötelezett partnerünk. Ezek az interneten elért eredményeink, azonban újabb kihívásokat keresünk.

Következő lépésként termelői piacokat szerveznénk Budapesten ehhez várjuk új, részmunkaidős munkatársunk jelentkezését.
 
Az ideális új kolléga:
 
azonosulni tud a Termelőtől.hu szellemiségével, maximalizmusával, és meglévő szakmai tapasztalatával segíti a termelői piacok hatósági engedélyeinek megszerzését, tartja a kapcsolatot a termelőkkel és az illetékes szervekkel, szombaton vagy vasárnap a piacok helyszínén koordinálja, eligazítja a termelőket és segíti a vásárlókat, hogy egymásra találjanak. Hiszen erről szól a Termelőtől.hu.
Várjuk azok a  jelentkezését akik szívesen részeseivé vállalnának Magyarország egyik - ha nem a - legnagyobb  internetes adatbázisának, portáljának fejlődésében. Jelentkezni fényképes önéletrajz elküldésével lehet a kapcsolat@termelotol.hu e-mail címen. 
 
Minden jelentkező önéletrajzát elolvassuk, és természetesen visszajelzünk.
 
Gyakornokokat keresünk
Ha szeretsz és tudsz is írni, és szívesen kipróbálnád magad újságíróként, várjuk jelentkezésedet, legyél Te is a termelőtől.hu szerzője, olvassák a Te írásaidat is weboldalunkon, hírleveleinkben és a Facebookon!
 
Az alábbi témakörökben keressük jelenleg gyakornokokat:
 
vidéki élet, hagyományok,
termelői termékek készítése, receptek,
kiskerti növények termesztése, ápolása,
túrizmus, vidékfejlesztés, településmarketing,
termékfejlesztés, csomagolás, branding.
Jelentkezni önéletrajzzal és a témakör megjelölésével a  kapcsolat@termelotol.hu e-mail címen lehet. 

Bejelentkezés

RSS
feliratkozás