Kosár

Üres
A kosár jelenleg üres

Innovációs Nagydíjat kapott a kézműves csokoládé

2011. június 23.
Innovációs Nagydíjat kapott a kézműves csokoládé

A Magyar Innovációs Alapítvány a XIX. Magyar Innovációs Nagydíj keretén belül elismerésben részesítette a chocoMe Kft.-t, a cég egyedi igények szerint elkészített kézműves csokoládéját.

A 2010-ben elindult chocoMe egyedülálló termékfejlesztésének köszönhetően a táblás csokoládé különleges és csúcsminőségű feltétekkel készül. A vállalkozást korábbi cikkünkben már bemutattuk olvasóinknak.


Jónás Edit, a kft. dolgozója a különböző feltétekkel készült csokoládékat készíti elő csomagolásra. A Magyar Innovációs Alapítvány a XIX. Magyar Innovációs Nagydíj keretén belül elismerésben részesítette a chocoMe Kft.-t, a cég egyedi igények szerint elkészített kézműves csokoládéját. A 2010-ben elindult chocoMe egyedülálló termékfejlesztésének köszönhetően a táblás csokoládé különleges és csúcsminőségű feltétekkel készül.

A csokoládéra a feltétek - liofilizált gyümölcsök, fűszerek, magvak, különleges dekorációk - akár 60 millió variációban készülhetnek. A magyar luxus csokoládé eljut Franciaországba, Ausztriába és várhatóan Ausztráliába is.

Forrás: www.veddamagyart.hu

 

Bejelentkezés

RSS
feliratkozás