Kosár

Üres
A kosár jelenleg üres

Fotópályázat a „Vidék Kaland” programhoz

2011. június 21.
Fotópályázat a „Vidék Kaland” programhoz

„Vidék Kaland” programhoz kapcsolódó fotópályázatot hirdet az AGYRA – Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége a 35 év alatti városi fiataloknak. Olyan fényképeket várnak, amelyek valamilyen mezőgazdasági tevékenységhez vagy a vidéki élethez kapcsolódnak.

A Pályázati felhívás és a Jelentkezési lap innen letölthető.

A „Vidék Kaland” program és a fotópályázat célja, hogy személyes élményeken keresztül, egy-egy fiatal gazda munkájához kapcsolódva mutassa be a városi fiataloknak a magyar vidék mindennapi életét és a mezőgazdaság működését.

A szervezet nem természetfotókat vár, alapvető feltétel, hogy a beküldött pályamunka egyértelműen kapcsolódjon valamilyen mezőgazdasági tevékenységhez vagy a vidéki élethez. A képeket négy kategóriában lehet beküldeni: mindennapok a mezőgazdaságban; mindennapok a vidéken; mozgásban a mezőgazdaság; fiatal gazdák – a mezőgazdaság jövője. A pályázók közül kategóriánként 2-2 nyertest választanak ki, akik egy ötnapos vidékfejlesztési szakmai látogatáson vehetnek részt Ausztriában.

A fotópályázat védnökei V. Németh Zsolt vidékfejlesztésért felelős államtitkár és Font Sándor, az Országgyűlés Mezőgazdasági Bizottságának elnöke. A fényképeket 2011. szeptember 15-ig várja az AGRYA. Az alkotásokból 2011 októberében kiállítás nyílik a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban.

Bejelentkezés

RSS
feliratkozás