Kosár
A kosár jelenleg üres
Versenygyőztes Bodor László ÉLŐ TISZA védjegyes Csongrádi bio bora!
2011. május 17.„Kézműves borokat készítünk bioszőlőből; családi vállalkozásunk 7,5 hektárján csak kékszőlőt termesztünk” – mutatja be borászatát Bodor László.
Bodor László, aki hét éve borlovag és rendszeresen résztvevője az Országos Bio Borverseny mellett a városi, megyei borversenyeknek is, 2002 óta foglalkozik „bio” szőlőtermesztéssel, és 2008 óta készít bort bioszőlőből. Borai hagyományos technológiával készülnek, nagy tölgyfahordós érlelést kapnak.
A pincészet jellemző fajtái a kékfrankos, a zweigelt, a cabernet sauvignon és a kadarka.
http://hvg.hu/gasztronomia/20110513_versenygyoztes_bio_bor
Kapcsolódó anyagok
Bejelentkezés
RSSfeliratkozás